Nieuw vanaf 1 januari 2021! Tweedaagse persoonlijke ontwikkeling: levensvragen

Een tweedaagse waarin we ons verdiepen in uw levenspad zoals dit in de horoscoop zichtbaar is en de levensthema’s die zich daarop voordoen. U verblijft in ons gastenverblijf in de prachtige omgeving van Vorden. Er is ruimte voor verdieping, bezinning en stilte.

Het programma is optioneel. U kunt naar wens onderdelen weglaten of toevoegen.

Dag 1:

Aankomst: Koffie/Thee verkenning

Astrologisch consult waarin uw levenspad wordt belicht en de thema’s die zich daarop voordoen. De spirituele dimensie en de verbinding hiervan met de persoonlijke energieën staat centraal. Gekeken wordt naar het zielsverlangen en de zielenkwaliteit: wat wil de ziel of de innerlijke kern in ons in het leven tot uitdrukking brengen? Welke ontwikkeling wordt daarin gevraagd? Waar laten we ons door leiden? Welke mogelijkheden en moeilijkheden bevinden zich op ons pad.

Een astrologisch consult duurt ongeveer twee uur. Als u al eerder een consult heeft gehad kijken we naar de huidige stand van zaken en gaan we dieper in op de fase waar u zich in bevindt. Levens- of persoonlijke vragen kunnen aanbod komen.

Na het consult kunt u onder begeleiding deelnemen aan een stiltewandeling of een eigen invulling kiezen. Er zijn routebeschrijvingen aanwezig.

Lunch en Diner kunt u zelf regelen in een van de gezellige restaurantjes in Vorden*. In het gastenverblijf is een koffie/theepunt en een magnetron aanwezig.

Dag 2:

Een verzorg ontbijt.

Verdieping: We kijken naar de dromen die u mogelijk in de nacht heeft gehad of doen een imaginatie en werken met de beelden die naar voren komen.

Mogelijkheid voor een I Tjing consult. De I Tjing is een oud chinees orakel en biedt licht op levensvragen en persoonlijke vragen. Vanuit een heel andere invalshoek dan de astrologische van de eerste dag kunt u een persoonlijke vraag stellen aan de I Tjing.

Deze dag  kunt u verder zelf invullen tot uw vertrek aan het eind van de middag.

Praktische informatie:

Aankomst en vertrektijden evenals de onderdelen van het programma kunnen naar wens worden verschoven.

Prijs voor de tweedaagse voor 1 persoon €. 297

prijs voor de tweedaagse voor 2 personen: €. 570

Het gastenverblijf is eenvoudig maar van alles voorzien.

Foto’s komen eind december op de website.