Bezielingsprofielen

Het bezielingsprofiel geeft de werking van de ziel in ons leven weer. Het individuele profiel beschrijft je meest wezenlijke verlangen, je diepste drijfveren en je bezieling.  Ook beschrijft het profiel het gedrag, de vaardigheden en attituden die je in de loop van je leven  ontwikkelt om je zielenkwaliteiten daardoor tot uitdrukking te kunnen brengen.

Het profiel is te bestellen door mensen die benieuwd zijn naar hun profiel.

Voor beroepsastrologen:

De verzamelfile met alle teksten van de vier onderdelen van het profiel: Wezenlijk Verlangen ( Noordermaansknoop), Natuurlijk Vermogen ( Zuidermaansknoop) Bezieling (Zwarte Maan) en Aangeleerd Gedrag (Pripaus) is nu ook te koop voor astrologen. Je hebt dan 96 prachtige duidingen tot je beschikking. Je kunt elke client de duidingen die op hem of haar van toepassing zijn meegeven als surplus op je consult. Specifieke toepassing bij loopbaanconsulten.

Wanneer je deze file wilt bestellen neem dan contact op via: C.kerklaan@xs4all.nl

Zie voorbeeldprofiel