Spirituele Astrologie, de Zwarte Lichten (Synthese 2002)

Dit boek beschrijft de Zwarte Lichten en de werking van Pluto hierin. De Zwarte Zon geeft het principe van eenheid weer. De Diamant het punt recht tegenover de Zwarte Zon geeft het leidende prinicpe weer ofwel die transpersoonlijke waarde waar wij op af stemmen als we een spirituele weg gaan. Dit boek behandelt beide lichten. De Zwarte Maan als het intuitieve weten en de authentieke kwaliteit waar we aanvankelijk maar moeilijk op vertrouwen terwijl de zone van Priapus die zich recht tegenover de Zwarte Maan bevindt het toegankelijke gedrag weergeeft dat wij als vanzelf van onze omgeving overnemen. Hoe deze zones in de tijd werkzaam zijn en hoe de weg van de Zwarte Zon naar de Diamant hierin werkzaam is. De werking van Pluto als openbrekende kracht wordt hierin opgenomen en vanuit de huizen beschreven. Het boek biedt de uitwerkingen van de Zwarte Zon in de huizen en van de Zwarte Maan in teken en huis. Er worden drie voorbeeldhoroscopen uitgewerkt en de horoscoop van prinses Maxima.

Het boek is in de boekhandel te verkrijgen of te bestellen via www.hajefa.nl