lezing 1 februari 2020 Nieuwegein

Het astrologisch kompas in relatie

Een lezing voor de VZLA ( zie www.vzla.nl)

Het astrologisch kompas in relatie

In elke liefdesrelaties sprake van een zekere spanning die nu juist de aantrekkingskracht vormt tussen twee partners.  Wij zoeken a.h.w.naar onze ander helft, naar de belichaming van onze anima of animus in deander.  Je wordt verliefd en ervaart het paradijs op aarde. Na verloop van tijd kan juist die spanning tot een bron van irritatie worden.

In relatietherapie blijkt eigenlijk altijd dat de eigenschappen waar  partners aanvankelijk zo door gecharmeerd waren later juist de grootste bron van ergernis kunnen vormen.  Zij hield bijvoorbeeld van zijn joie de vivre maar ergert zich nu aan zijn gebrek aan praktische inzet en hij hield van haar kordaatheid maar ergert zich nu aan alle van hem gevraagde  taken.

Het gaat er dan om de spanning tussen deze energieën in een nieuw perspectief te plaatsen. We kijken daarvoor in de horoscoop naar de spirituele dimensie, naar de zwarte lichten en de maansknopen, om te onderzoek en wat voor elke partner in relatie essentieel  is en hoe de spanning daarin opgenomen kan worden.

in deze lezing wordt dit aan de hand van de horoscopen van partners in diverse relaties belicht.